bruisende zaken

Ontdek een nieuwe balans en zelfvertrouwen Ontdek een nieuwe balans en zelfvertrouwen tijdens therapie en coaching!

Ontdek een nieuwe balans en zelfvertrouwen Ontdek een nieuwe balans en zelfvertrouwen tijdens therapie en coaching!

01-03-2024

Soms ontstaan er momenten in je leven waarop je wat extra hulp en ondersteuning kunt gebruiken. Tijdens de therapie en coaching van EchD inventariseren we samen waar voor jou de belangrijkste vragen liggen en kiezen we die vorm van behandeling en begeleiding die het beste bij jou past.

Boek een gratis kennismakingsgesprek!

De therapie en coaching van EchD is geschikt voor jou als je bijvoorbeeld worstelt met: Klachten van burnout en overspannen zijn (Hoog) gevoeligheid Nare herinneringen aan je (traumatische) jeugd Jezelf zijn in de maatschappij en vinden wat jouw gelukkig maakt Je niet fijn en leeg voelen en niet weten waar het vandaan komt Altijd met anderen bezig zijn en jezelf vergeten Gevoelig zijn is voor veel mensen eerder een last dan iets waar ze van kunnen genieten. Tijdens de therapie en coaching gaan we dit samen ombuigen naar een andere beweging en een ander gevoel over jezelf.

Je kunt denken aan het “opruimen” en “loslaten” van gedachtes, overtuigingen, ervaringen en gevoelens die je niet helpen, niet bij je passen en je belemmeren om jezelf te zijn. Of het ontdekken, ervaren, onderzoeken en exploreren van wat jouw daadwerkelijke verlangens zijn, jouw EchD-zijn en hoe je jouw leven een betekenisvolle invulling kunt geven.

Als je twijfelt of ik iets kan met waar jij mee worstelt, neem dan contact met mij op. Dan kijken we er samen naar.

EchD, Dat is “echt”, maar dan geschreven met een D.

EchD is puur, eigen(wijs), uniek en misschien afwijkend van de meerderheid.

Het is een manier van leven, een levenshouding waarbij jouw unieke kern, jouw kracht en kwetsbaarheid op de voorgrond staat.

EchD-zijn is steeds in beweging zijn in het NU-moment met bewustzijn en nieuwsgierigheid naar jezelf.

EchD is er voor iedereen, maar speciaal voor mensen die zichzelf als (hoog)gevoelig ervaren en/of hun weg in de (reguliere) hulpverlening niet zo goed kunnen vinden.

Beeldend therapeut | Energetisch therapeut | Kunstenares

De Steiger 77, unit 19b, Almere 06-51745149 suzan@echd.nl www.echd.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).