bruisende samenwerking

Bruisende samenwerkingen - Dokter André

Bruisende samenwerkingen - Dokter André

26-07-2019

In deze rubriek vertellen adverteerders aan de hand van vijf vragen hoe ze de samenwerking met Bruist ervaren. Deze week: Dokter André, iemand die al jarenlang onderdeel uitmaakt van onze glossy magazines. Deze trouwe klant is zeer tevreden over onze samenwerking en daar zijn wij op onze beurt erg trots op!

Hoe ben je bij Bruist terecht gekomen?

René is een keer op bezoek gekomen en we hebben een gesprek gehad. Dat is alweer zo’n twee á drie jaar geleden. En nog altijd ben ik enorm tevreden. Ik heb hier toevallig nog papieren liggen. Ik weet niet of dit de eerste is, maar deze is van 2016.  

Waarom heb je gekozen om te adverteren bij Bruist?

Ik vind het heel belangrijk dat mensen weten wie je bent. Door een stukje te schrijven of te laten schrijven kun je je autoriteit bevestigen. De manier waarop mijn bedrijf in het magazine staat, heeft veel invloed. Het feit dat ik in de Bruist magazines sta met een artikel over mijn bedrijf in plaats van een advertentie, levert mij veel autoriteit in mijn vakgebied op. Dankzij de artikelen krijgen mensen meer vertrouwen in mijn bedrijf. In mijn vak is dat heel belangrijk, want een botox behandeling is niet iets wat je zomaar even doet.

Ook de uitstraling van het magazine speelt een belangrijke rol. Juist in mijn sector moet een blad een glossy uitstraling hebben. De mensen die bij mij komen, houden van beauty. Iets moet mooi zijn. Het moet glanzend zijn en glimmen. Bruist heeft dat ook, ook altijd met de mooie dames op de voorpagina. Vaak met mooie kleding en mooie kleuren die mensen aanspreken. Dat nodigt uit om op te pakken en door te bladeren. Voor mij als adverteerder is dat natuurlijk heel belangrijk.

Hoe vind je de samenwerking met Bruist?

Ja eigenlijk heel goed! Ik vond het ook leuk dat ik laatst door René was uitgenodigd om mee te gaan naar het tennistoernooi in Rosmalen. Dat was heel erg leuk en gezellig, helemaal voor mij als tennis liefhebber.

Wat heeft het adverteren bij Bruist je opgeleverd?

Veel mensen kennen mij en weten me te vinden, omdat ze mij hebben gezien in een magazine. Ik vraag ook geregeld, van goh hoe kom je zo bij mij terecht. En dan krijg ik vaak te horen dat ze mij in een blad hebben zien staan. Het regelmatig herhalen van advertenties is dan ook goed voor de herkenbaarheid van mijn bedrijf.

Zou je Bruist aanbevelen aan anderen en waarom?

Jazeker, en dat doe ik af en toe ook. Tegenwoordig geloven steeds minder mensen in adverteren in papieren bladen. Veel mensen doen vooral aan sociale media. Ik vind juist dat die combinatie van papieren bladen en sociale media heel goed werkt.

 

Ook adverteren in Bruist? Bel 076-7115340 of mail naar nl@nederlandbruist.nl!

Delen


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).