bruisende zaken

Welkom bij De Vrachtpatser Zakelijk!

Welkom bij De Vrachtpatser Zakelijk!

01-08-2022

Onze werkzaamheden bestaan uit 50% particuliere klanten, en daarnaast ook 50% bedrijven. De zakelijke klanten willen we ook graag een blik geven op onze dienstverlening!

Levering is mogelijk per vrachtwagen op onze bedrijfslocatie in Breda voor tijdelijke opslag, formatteren, inhouse montage, warehousing en deelleveringen naar eindgebruikers. We beschikken op locatie over een vrachtwagen-ingang met elektrische heftruck en voldoende ruimte op de verdiepingsvloer voor opslag.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid ons team in te zetten op projectmontage of projectinrichting als flexibele schil ter ondersteuning van uw eigen team.

Tevens kunnen we bedrijfsverplaatsingen verrichten met inbegrip van voorraden en kantoren. Wij beschikken over de juiste referenties en een transportnetwerk dat verder gaat dan onze bakwagens, denk hierbij aan open vervoer of een full-truck load voor al uw vraagstukken.

Is uw interesse gewekt, neem dan gerust eens contact op voor de mogelijkheden en tarieven. Wij staan u graag te woord met heldere en korte lijnen.

De Vrachtpatser De kracht achter de vracht

www.vrachtpatser.nl | 06-11431571 | FB: De Vrachtpatser | INSTA: @devrachtpatser

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik