bruisende zaken

De geheimen van een jeugdige huid!

De geheimen van een jeugdige huid!

01-02-2024

Ontdek de geheimen van een jeugdige huid met microneedling. Deze behandeling stimuleert het natuurlijke herstelproces door kleine naaldjes op hoge snelheid microkanaaltjes in de huid te creëren, waardoor collageen en elastine worden geproduceerd.

Deze veilige behandeling is geschikt voor alle huidtypes en biedt voordelen bij diverse huidproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, zonbeschadiging, hyperpigmentatie, haarverlies, alopecia, (acne)littekens, restacne, onregelmatige huidstructuur, rosacea en vergrote poriën.

Microneedling in combinatie met mesotherapie verbetert de opname van actieve ingrediënten door de huid. Tijdens de behandeling worden mesotherapie producten met hyaluronzuur, krachtige vitamines, aminozuren en antioxidanten gebruikt voor een gepersonaliseerde aanpak.

Na de behandeling kan er tijdelijke roodheid, gevoeligheid en warmte optreden, die binnen enkele uren verdwijnen. Het wordt aanbevolen om gedurende de eerste 12 uur na de behandeling geen make-up te dragen, bij voorkeur alleen minerale make-up. Sporten en saunabezoeken dienen vermeden te worden gedurende 48 uur, en laserbehandelingen moeten minstens een maand later plaatsvinden.

Voor optimale nazorg wordt het gebruik van een speciale After Cream aanbevolen, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds, gedurende de eerste 2 weken na de behandeling. Deze crème helpt effectief tegen roodheid, irritatie en vervelling. Het is belangrijk de huid met zorg te behandelen, ruwe handelingen te vermijden en het af te raden korstjes of velletjes te verwijderen om beschadiging te voorkomen.

ACTIE Bij het inleveren van deze advertentie: een kuur van 4x microneedeling voor €400,-* *voorwaarden: deze behandeling is noodzaklijk om de twee weken

Haagweg 64, Breda 06 - 34635157 salon@avance-skincare.nl www.avance-skincare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram