bruisende zaken

Uw huisdier in  vertrouwde handen

Uw huisdier in vertrouwde handen

01-08-2022

Als er iets mis is met uw huisdier, dan wilt u dat er goed voor wordt gezorgd. Bij AniCura Oss is uw huisdier in uitstekende handen. Een team van gedreven dierenartsen en paraveterinairen zet zich iedere dag voor honderd procent in zodat hun patiënten verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardige zorg.

Een schat aan kennis

“Om de kwaliteit die we zo belangrijk vinden te waarborgen, volgen we regelmatig nascholing om onze kennis up-to-date te houden”, vertelt Marjon Schellekens. “Dat is hoognodig, want de ontwikkelingen in ons vakgebied gaan razendsnel. Onze vier dierenartsen hebben ieder hun eigen specialisme. De een is bijvoorbeeld helemaal thuis in de tandheelkunde, terwijl een ander bekwaam is in interne geneeskunde. Weer een ander richt zich op echografie en de behandeling van konijnen en andere knaagdieren. Daarmee vullen ze elkaar perfect aan.”

Moderne apparatuur

“Bovendien kunnen we een beroep doen op circa honderd andere vestigingen van AniCura in Nederland, die hun kennis met elkaar delen via werkgroepen rondom een specifiek thema. We hebben ook een uitgebreid netwerk om ons heen waar we patiënten, indien nodig, naar kunnen doorverwijzen.” De kliniek beschikt verder over de modernste apparatuur, waaronder een nieuw echoapparaat en tandheelkundig apparaat.

Met hart voor het dier

“Wij streven ernaar om laagdrempelig te zijn, mensen moeten hier makkelijk binnen komen stappen. Uiteindelijk draait het allemaal om vertrouwen. U moet het gevoel hebben dat u de zorg voor uw huisdier met een gerust hart aan ons over kunt laten. Tegenwoordig is er zo veel mogelijk qua behandelingen. We nemen alle tijd om de mogelijkheden in beeld te brengen en luisteren daarbij ook goed naar uw behoeften. Uiteindelijk gaat het erom dat we samen komen tot de best passende zorg voor uw huisdier.”

Om deze redenen kiest u voor AniCura Dierenkliniek Oss

Het belang van uw huisdier staat bij ons altijd voorop, want wij luisteren echt naar de mensen die in onze kliniek komen, aldus onze klanten. Met dat vertrouwen gaan we dan ook heel zorgvuldig om.

Het aller-belangrijkste vinden we de zorg voor uw huisdier én voor u.

Obrechtstraat 2, Oss 0412-20656767 | oss@anicura.nl www.anicura.nl/oss

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt