bruisende zaken

Van top tot teen in goede handen

Van top tot teen in goede handen

01-01-2024

Mareike Engels heeft begin november de deur van haar gloednieuwe salon aan de Dorpsstraat in Gendt geopend. Het prachtige pand oogt als een snoepje, met als belangrijkste kleuren: goud en oudroze. Tegenover Mareike Beauty Expert is een parkeerplaats gelegen, waardoorde salon ook voor klanten die met de auto komen makkelijk bereikbaar is. Vol trots kijkt ze terug op de opening. “Er was de hele dag aanloop, waaronder vele voormalige klanten.”

Mareike had tien jaar lang een salon aan huis in Gendt. Na een tweetal jaren een uitstapje naar de zorg te hebben gemaakt, begon het onlangs weer te kriebelen en toen zij het pand op Dorpsstraat 4a te huur zag staan, heeft zij de sprong in het diepe gewaagd. De in Duitsland geboren Mareike volgde een opleiding tot schoonheidsspecialiste in München. De kneepjes van het vak leerde zij in een vijfsterren wellness-hotel in Oostenrijk. Later breidde ze haar vaardigheden uit met haar werk in de grote sauna’s van Nederland.

Schoonheidsspecialiste

Zodoende is ze allround schoonheidsspecialiste geworden, waar vrouwen en mannen terechtkunnen voor een nagelbehandeling, pedicure, allerhande gezichtsbehandelingen en zelfs massages. Mareike benadrukt dat ze bij huidverbeterende handelingen niet alleen de schoonheid centraal zet, maar ook de medische kant van de huidverzorging. “Ik wil ook graag mijn kennis over make-up en het verzorgen van de huid delen met mijn klanten. Dit zal ik gaan doen door middel van workshops te verzorgen. Houd daarom mijn berichten op social media in de gaten.” De goedlachse Mareike vindt het heel bijzonder dat ze weer terug is in haar natuurlijke habitat.

Laagdrempeligheid

Terugkijkend op de opening, zegt ze dat het gezellig druk was. “Er was een geweldige sfeer, zoals ik die ook met mijn klanten wil delen.” Laagdrempeligheid is voor haar een kernwoord. “Het kleinschalige, één-op-één-contact met de klant heeft mijn voorkeur.” De producten waarmee Mareike werkt, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Rosa Graf is haar huismerk. Ze raakte met deze leverancier vertrouwd door jarenlange trainingen te geven en is zodoende overtuigd geraakt van de kwaliteit. Rosa Graf is een degelijk Duits merk, dat bijna 100 jaar oud is. “What you see is what you get. De prijzen bestrijken het middensegment,” aldus Mareike. Het andere merk, dat voor de nagels bedoeld is, draagt de naam Florence: een Nederlands product, waarover de beauty-expert zeer tevreden is.

Bel voor meer informatie naar 06 83 86 68 63.

Eigenaar: Mareike Engels Dorpstraat 4A, Gendt 06 83 86 68 63 mareike-engels-beauty-expert.salonized.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering