bruisende zaken

Sushilovers opgelet!

Sushilovers opgelet!

01-03-2024

Bij het all-you-can-eat restaurant Yutakana in Waalwijk kan de echte sushi-liefhebber terecht.

Kom onbeperkt genieten van onze uitgebreide menukaart

Sushi-liefhebbers zullen geheid de frisheid terugvinden in onze verzameling van visgerechten en de buitengewone kwaliteit van onze rijst. Bij Yutakana worden uitsluitend de beste Japanse producten en de meest verse vis gebruikt. Daarnaast staat bij ons gezond eten hoog in het vaandel, waardoor de hoogwaardigheid van de gerechten prominent naar voren komt.

Ruim 100 gerechten!

Met meer dan 100 gerechten biedt ons assortiment genoeg variatie, wat garant staat voor een verrukkelijk diner. Zo heeft u de keuze uit diverse soorten sushi, sashimi en teppanyaki. Voor de afwisseling hebben wij ook wok, nasi, bami, soep en salades. Ter afsluiting kunt u een selectie maken uit ons aanbod van desserts.

Sint-Jansplein 51, Waalwijk | 0416-650556 | info@yutakana.nl | www.yutakana.nl Volg Yutakana op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum