Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Verstop jij je mond als je lacht?

Verstop jij je mond als je lacht?

01-06-2023

Bij IM Medical Travel draait het niet alleen om mooie tanden, maar ook om jouw stralende lach. Persoonlijke aandacht, begeleiding op maat en professionele behandelingen zijn daarbij essentieel. Wij bieden de beste specialisten van Turkije aan en zorgen ervoor dat jij in alle rust kunt herstellen.

De tandartskliniek in Turkije biedt hoogwaardige tandheelkundige behandelingen met gegarandeerde kwaliteit, tegen een kostenbesparing van 60%. Jouw reis en verblijf worden op maat geregeld, zodat je de behandeling kunt combineren met een minivakantie en in een zonnige omgeving kunt herstellen.

Wachttijden zijn kort en behandelingen kunnen direct beginnen na een consult met onze specialisten. Ons tandtechnisch laboratorium garandeert persoonlijk hoogwaardig maatwerk. We bieden behandeling onder sedatie en groepsreizen voor mensen met tandartsangst.

Onze Nederlandstalige hostess biedt begeleiding en vertalingen tijdens de bezoeken aan de kliniek. Onze chauffeur verzorgt alle transfers. Je ontvangt na behandeling een garantiecertificaat en een Engelse factuur. Informeer bij jouw zorgverzekering over (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling.

Eenmaal terug in Nederland kun jij vol vertrouwen genieten van een gezond gebit en mooie glimlach. Ilona van IM Medical Travel blijft ook na de behandeling betrokken. Nazorg is goed geregeld bij een tandarts in Rotterdam.

Consult dagen Om kennis te maken met het team en de specialist van IM Medical Travel, en meer te weten te komen over de kosten en wat je kunt verwachten, worden er consultdagen georganiseerd ieder kwartaal in Nederland en België. Inschrijven hiervoor is mogelijk.

Data & Locatie Vrijdag 7 juli, Tilburg Zaterdag 8 juli, Utrecht Zondag 9 juli, Brussel & Antwerpen Schrijf je in via immedicaltravel.com/consultdagen

tandheelkunde - oogheelkunde - haartransplantatie

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg 085-1307679 info@immedicaltravel.com www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV