bruisende zaken

Elke dag een positieve vibe of energieke boodschap!

Elke dag een positieve vibe of energieke boodschap!

01-08-2022

De ‘Inner Guidance Cards’ heeft Jacqueline Brandes intuïtief ontwikkeld en nemen je mee op een reis om van dromen naar doen te gaan. Het is tijd te gaan geloven in jezelf, op een andere wijze dan je altijd al deed. Dit Oracle deck met 42 kaarten versterkt je innerlijke leiding waardoor je meer gaat voelen, luisteren en handelen volgens je innerlijke kracht en hart.

4 + 2 = 6 en staat voor liefde, harmonie, keuzes maken vanuit het hart. De twintig element kaarten helpen je jouw drijfveren op te helderen, je overlevingsmodus los te laten en te affirmeren om je energie op te laden. En de 22 arcana kaarten geven een passende boodschap en een duwtje in de rug om aan een geïnspireerd leven te bouwen.

Geef jezelf of een ander dit mooie cadeau.

Meer weten over de MunayQi tools en trajecten? www.MunayQi.nl

Ontvang vanaf nu elke dag een positieve vibe of een energieke boodschap!

Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 | info@munayqi.nl | www.munayqi.n

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)