bruisende zaken

Jouw glimlach  is onze expertise

Jouw glimlach is onze expertise

01-08-2022

Wie toe is aan een gebitsprothese, wil daarvan natuurlijk geen problemen ondervinden. Daarom is het volgens tandprotheticus Ron Huijsmans ook van het grootste belang om deze prothese aan te laten meten en te vervaardigen door een echte vakspecialist. “Bij ons ben je aan het juiste adres voor een goed passende en comfortabele oplossing die je weer laat glimlachen.”

Met ruim twintig jaar ervaring in zijn vakgebied mag Ron zichzelf gerust een ware specialist noemen. Zo’n anderhalf jaar geleden maakte hij de bewuste keuze om voortaan vanuit zijn eigen praktijk te gaan werken. “Op die manier kan ik ook een stukje van mijn identiteit kwijt in mijn werk”, vertelt hij enthousiast. Wat die identiteit dan is? “Wij zijn bewust kleinschalig. Bij ons ben je dan ook geen nummertje waardoor mensen zich al snel vertrouwd en op hun gemak voelen. Bovendien staan wij voor kwaliteit en doen we alles in eigen beheer om het best mogelijke eindresultaat te kunnen garanderen.” Werkwijze Of je nu komt voor een volledige of een gedeeltelijke gebitsprothese – al dan niet op implantaten – een noodprothese, reparatie of rebasing, voor elke patiënt wordt bij Tandprothetische Praktijk Huijsmans uitgebreid de tijd genomen. “Als je bij ons aanklopt voor hulp – dat kan rechtstreeks, een verwijzing is dus niet nodig – plannen we eerst een kosteloos intakegesprek in waarin alle mogelijkheden en wensen worden besproken. Daarna ontvang je een heldere offerte en kunnen we eventuele vervolgafspraken in gaan plannen om stap tot stap te komen tot het mooiste en meest comfortabele eindresultaat. Jouw glimlach is onze expertise en we doen er dan ook alles aan om jou weer te laten lachen.” Doordat Tandprothetische Praktijk Huijsmans overeenkomsten heeft met alle grote zorgverzekeraars, wordt in veel gevallen een groot deel van de kosten vergoed vanuit je zorgverzekering. “Denk je dat ook jij een prothese nodig hebt? Houd daar dan rekening mee bij de keuze voor een zorgverzekeraar. Dat kan je een hoop geld en ongemak besparen!”

Gratis advies op afspraak

Beatrixstraat 1A, Rosmalen 073 - 850 49 11 www.tpphuijsmans.nl info@tpphuijsmans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere