bruisende zaken

Wilt u ook vrijer bewegen?

Wilt u ook vrijer bewegen?

01-08-2022

Een Nanometer is een klein gedeelte van een meter, namelijk 1 miljardste meter. Door toepassing van gepatenteerde technologie kan NanoFit vloeistoffen verkleinen tot nano-niveau (kleinste deeltjes tot zelfs 20 Nm).

Hierdoor zijn we in staat om vloeistoffen zoals Hyaluron, die noodzakelijk zijn voor het herstel van het lichaam, pijnloos door de huid te transporteren. Uw teruglopende eigen lichaamsproductie van Hyaluronzuur kan hierdoor eenvoudig weer aangevuld worden, waardoor uw cellen zichzelf kunnen regenereren. Uw gehele immuunsysteem wordt hiermee direct naar een hoger peil gebracht, waardoor toekomstige klachten mogelijk zelfs voorkomen kunnen worden.

NanoFit kan u op deze manier helpen met het verminderen van pijnklachten, het herstellen van blessures en operaties, het verminderen van littekenweefsel en zelfs het zichtbaar verbeteren van uw huid.

Bij de behandeling plaatsen wij een kunststof slang met daaraan een mondstuk op één of meerdere plekken op uw lichaam. Het speciale NanoFit apparaat vernevelt de Hyaluron of de mineralen en stuurt dit met hoge snelheid door de slang naar uw huid. Dit kunt u ervaren als een zachte bries tegen uw lichaam. Het duurt ongeveer 15 minuten om een volledige cartridge op deze wijze toe te dienen.

Katja buiten gecertificeerd Nano-therapeute bovenal ervaringsdeskundige.

Welke klachten behandelen wij? Artrose Migraine Zenuwpijn Rugklachten Fibromyalgie Gewrichtspijn Astma / COPD Sportblessures Huidaandoeningen

Mandenmakersstraat 1, Zwijndrecht 06-21330427 info@nanofit.nl www.nanofit.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV