bruisende zaken

Stiekem verlangen

Stiekem verlangen

01-08-2023

Je bent trots op jouw levenservaring, maar je verlangt stiekem weleens terug naar die strakke huid van vroeger. Lachrimpels mogen blijven, maar de rest zou je toch graag verstrakken.

32 jaar ervaring

Je wilt de tijd een handje helpen LPG Endermologie is de natuurlijke manier om rimpels en huidverslapping aan te pakken. Het is als ‘fitness voor de huid’ met een langdurig resultaat.

LIFTEND EFFECT:

Met een speciale behandelkop worden er op aangename wijze microklopbewegingen op het huidoppervlak gemaakt. De ‘slapende’ lichaamseigen cellen in jouw huid worden hierdoor intens gestimuleerd, geactiveerd en gaan weer aan de slag om zelf collageen, elastine (+46%) en hyaluronzuur (+80%) te produceren. Celdeling vindt versneld plaats waardoor rimpels minder diep in de huid blijven staan.

Natuurlijke Glans:

De doorbloeding wordt effectief bevorderd, waardoor toevoer van zuurstof en voedingsstoffen aanzienlijk verbeteren. De huid krijgt haar natuurlijke glans terug, wordt sterker en weerbaar tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Vital Huidinstituut is 32 jaar geleden opgericht door Marjan van Gemerden en staat garant voor uitstekende service, kwaliteit en betrokkenheid. Wij streven ernaar om met de nieuwste generatie apparatuur te werken en volgen alle ontwikkelingen op medisch/cosmetisch gebied. Up-to-date blijven is ons belangrijkste gedachtegoed. Alleen zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn!

Wil je graag meer over deze behandeltechniek weten, neem dan gerust contact met ons op.

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 06-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).