Column

Voor een mooie glimlach op maat

Voor een mooie glimlach op maat

01-09-2023

Angelo Grep maakte vroegtijdig een einde aan zijn carrière als profvoetballer vanwege een blessure. Hij koos voor een nieuwe loopbaan als tandtechnicus, geïntroduceerd door zijn broer. Na veertien jaar in dienst te hebben gewerkt, opende hij zijn eigen praktijk: Balans Tandtechniek in Utrecht. Bovendien verwierf hij Tandprothetische Praktijk Ridderkerk in 2017.

Bij Tandprothetische Praktijk Ridderkerk kun je terecht voor het aanmeten en vervaardigen van voornamelijk uitneembare mondprotheses. Angelo geeft aan dat ze meestal partiële gebitsprotheses maken van kunsthars, maar dat ze ook frame-protheses kunnen maken die bestaan uit een metalen basis in combinatie met kunsthars.

Tegenwoordig kiezen mensen echter steeds vaker voor vaste constructies met implantaten, omdat ze er zo lang mogelijk goed willen blijven uitzien. Angelo benadrukt dat de persoonlijke benadering voorop staat en dat alles volledig op maat wordt gemaakt. Het intakegesprek is de eerste stap, waarbij wordt gekeken naar de optimale oplossing, afhankelijk van de wensen en het budget van de patiënt. Met een foto van het originele gebit als uitgangspunt kunnen ze de prothese volledig personaliseren.

Wil je een afspraak maken? Bel 0180 423 833 Ook voor vrijblijvend advies staan wij graag voor je klaar.

Tandprotetische Praktijk Cees van der Hoeven | Houtzaagmolen 61, Ridderkerk | 0180 423 833 | www.ceesvanderhoeven.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV