bruisende zaken

Nieuw jaar, nieuwe jij: ben je er klaar voor?           Dan ga je ervoor!

Nieuw jaar, nieuwe jij: ben je er klaar voor? Dan ga je ervoor!

01-01-2024

Ik begrijp als geen ander de frustratie van talloze pogingen om af te vallen zonder blijvend succes. Maar er is een andere aanpak mogelijk! Samen maken we een programma op maat dat bij jou past. We beginnen met Coach Nutrition’s maaltijdvervangers, rijk aan eiwitten, vezels en laag in koolhydraten. Hierdoor krijg je eetrust en ervaar je snel resultaten.

In de loop van het proces vervangen we stap voor stap de maaltijdvervangers door gezonde maaltijden, ondersteund door onze app met meer dan 1.500 recepten. Je eetgedrag verandert geleidelijk, je maakt bewustere keuzes en blijft genieten van heerlijk eten. Laten we samen werken aan het behalen én behouden van jouw doelen.

Neem snel contact met me op!

Al eerder vertelden wij jou het afvalverhaal van Eric Lees hier hoe het nu met Eric gaat.

In december 2021 woog ik 106 kilo en bewoog ik nauwelijks. Nu, bijna 2 jaar later, train ik voor de marathon van Rotterdam en ben ik bijna 20 kilo lichter, schommelend rond de 85 kilo. Dankzij Coach Nutrition en Gerdi’s Balans behoud ik mijn gezonde leefstijl met passende koolhydraten en voldoende beweging. Commitment en volharding brengen voldoening bij het behalen van mijn levensdoelen. Ik hou het graag zo!

Gerdi's Balans wenst je een gezond 2024!

Stellingmolen 428, Papendrecht 06-44674186 info@gerdisbalans.nl coachgerdi www.gerdisbalans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans