bruisende zaken

Voor een zichtbaar gezondere en verjongde huid

Voor een zichtbaar gezondere en verjongde huid

01-01-2024

Je ontkomt er niet aan: als je ouder wordt, verandert er van alles. Oók je huid! Nu kun je dit proces natuurlijk gewoon zijn gang laten gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om de zichtbare tekenen van huidveroudering aan te pakken. Dit kan met de innovatieve behandeling Venus Freeze; een pijnloze behandeling met zeer goede en zichtbare resultaten.

Naarmate je ouder wordt, neemt de natuurlijke productie van collageen af in je lichaam. Dit leidt tot een verlies van stevigheid en elasticiteit in de huid. Met Venus Freeze wordt de productie van nieuw collageen en elastine echter weer gestimuleerd. Hierdoor worden rimpels gereduceerd en verstrakt de huid. Heb je last van cellulite of lokale vetophopingen? Ook hier zetten wij de Venus Freeze graag voor in met als resultaat een mooie bodycontouring. Oftewel: deze aangename en reeds bewezen techniek zorgt voor een zichtbaar gezondere en verjongde huid voor gezicht, hals en lichaam. Hoe dit precies werkt, kun je lezen op www.vitalhuidinstituut.nl.

Gemiddeld zijn er zo’n acht tot tien behandelingen nodig om te komen tot het meest optimale resultaat, met na drie maanden nog een vervolgbehandeling. Natuurlijk is het precieze aantal behandelingen dat jij nodig hebt afhankelijk van jouw specifieke indicatie. Onze huidspecialisten informeren je hier uiteraard uitgebreid over voor ze daadwerkelijk overgaan tot behandelen.

Wil jij ook een zichtbaar gezondere en verjongde huid?

Maak dan nú een afspraak voor een Venus Freeze behandeling of voor één van de vele andere specialistische behandelingen.

Vital Huidinstituut is 32 jaar geleden opgericht door Marjan van Gemerden en staat garant voor uitstekende service, kwaliteit en betrokkenheid. Wij streven ernaar om met de nieuwste generatie apparatuur te werken en volgen alle ontwikkelingen op medisch/cosmetisch gebied. Up-to-date blijven is ons belangrijkste gedachtegoed. Alleen zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn!

DE AUTO PARKEER JE GRATIS VLAK BIJ ONS INSTITUUT

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 06-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10741 Gerdi's Balans