column

Wanneer kijk jij weer blij in de spiegel?

Wanneer kijk jij weer blij in de spiegel?

01-05-2023

Is dat als je enkele kilo’s lichter bent of misschien wel 10? Dat is voor iedereen anders en wat voor jou de ideale omvang is bepaal je zelf. Met de zomer in aantocht is uitzicht op een slankere lijn heel aantrekkelijk.

In mijn praktijk ondersteun ik veel mensen om blijvend gewicht te verliezen. Niet enkel voor de zomer maar langer omdat je mindset is veranderd.

Minder calorieën binnenkrijgen dan je verbruikt en meer bewegen, dan val je af. Maar in de praktijk kan het lastig zijn en kun je het gevoel hebben dat je niet MAG snoepen en MOET bewegen. Dan is afvallen een opgave. Door de mindsetverandering die plaatsvindt gedurende een traject ga je automatisch gezondere eetkeuzes maken en stopt het verlangen naar dikmakend calorierijk eten.

Dan wordt afvallen een stuk eenvoudiger en dat zonder koken voor jezelf, speciaal eten of andere uitdagingen.

Kijk op de website voor meer informatie.

Afvallen met hulp van een andere mindset

Sterkselseweg 36, Maarheeze | 06-51687674 | jacqueline@leeflekkerinjevel.nl | www.leeflekkerinjevel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best