bruisende zaken

Vol enthousiasme de weg op

Vol enthousiasme de weg op

01-08-2022

Heb jij een leeftijd van boven de 16,5 jaar? En wil jij op een fijne manier begeleid worden om een veilige, zelfstandige en sociale weggebruiker te worden? Dan moet je zeker contact opnemen met Autorijschool Heleen Jochems! Bij Heleen telt maar één ding: dat jij je rijbewijs haalt!

Ervaar het plezier van een rijles

Heleen is jarenlang als chauffeur werkzaam geweest. Aan ervaring op de weg dus geen gebrek. Het leek haar, na een gesprek met een rijinstructeur, fantastisch om andere mensen te leren om op de juiste manier deel te nemen aan het verkeer. Daarom startte ze haar eigen autorijschool. En met succes! Heleen is erg sociaal en zorgt ervoor dat je keer op keer enthousiast de lesauto in stapt. Daarbij specialiseert ze zich graag in jeugd met bijzondere behoeften. Ze is gecertificeerd om leerlingen met autisme, ADHD of ADD te begeleiden en goed te leren autorijden. Samen met jou gaat Heleen ervoor zorgen dat je het traject, ongeacht de situatie waarin je verkeert, met een positief gevoel en een rijbewijs afsluit.

Vraag vandaag nog een proeflespakket aan voor slechts € 100,- (4 rijlessen inbegrepen)

Weduwestraat 5c, Zundert 06-25328992 heleen.jochems@ziggo.nl www.autorijschoolheleenjochems.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken