column

Wij bezorgen je een goed gevoel!

Wij bezorgen je een goed gevoel!

01-10-2024

Bekijk online het hele assortiment

Najaarfavoriet Boeket

Is de herfst ook jouw favoriete seizoen? Geniet van al het moois dat het najaar te bieden heeft met dit onweerstaanbare boeket in zachte tinten. Laat je verrassen door de pracht van de natuur met deze Najaarsfavoriet.

Maandboeket Boeket

Met dit boeket van de maand maakt september extra kleurrijk. Met liefde samengesteld met de mooiste bloemen van dit seizoen: de hortensia, aster en rozenbottel. Om verliefd op te worden, zo mooi.

Pastel gerijpt BoekeT

Ook zo fan plukboeketten? Deze variant met pasteltinten is een ware favoriet. En wij begrijpen volkomen waarom. De vrolijke gerbera, mooie eustoma en lelie zijn ware eyecatchers en in de mooiste pasteltinten komen ze nog beter tot hun recht.

Bloemwerk voor alle gelegenheden

Halstraat 19 - Breda verkoop@boeketbezorgen.com - 076-522 27 23 Markt 54, Etten-Leur 076-5034986 boeketterie@vbw-groenplein.nl www.boeketterie-ettenleur.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken