column

Herstel je huid na de zomer

Herstel je huid na de zomer

01-10-2024

De herfst staat voor de deur. Dat betekent dat je huid extra verzorging nodig heeft. Tijdens de zomermaanden heeft de huid veel te maken gehad met (overmatige) blootstelling aan zon/uv-straling, warmte en bijvoorbeeld airco. Hierdoor loopt je huid schade op.

gratis intake inclusief huidscan

Pigment

De nummer één zonschade uit zich in pigmentatie. Een ongelijkmatige teint, vlekjes tot grotere, donkere vlekken in het gezicht die storend kunnen zijn. Het is een veelvoorkomend huidprobleem dat we veel behandelen. We kunnen de huid egaliseren en pigmentvlekken verminderen waardoor je weer een egale en stralende huid krijgt! We gaan specifiek kijken welke verzorging passend is voor jouw huid en welke behandelingen hierop aansluiten. Hierbij kan je denken aan een peeling. Met een peeling stimuleren we de celvernieuwing van de huid waardoor de huid verheldert en er weer stralend uit ziet. In kuurverband creëren we het mooiste resultaat. Een perfecte behandeling na de zomer dus! Daarnaast zijn behandelingen zoals microneedling en/of laser ook mooi om in te zetten. Dit is echt afhankelijk van het soort pigment. Dit wordt vooraf bepaald door onze huidtherapeut tijdens een eerste intake waarbij we aan de hand van een huidscan het pigment en de algehele huidconditie goed in kaart brengen.

Hydrateren

Door de blootstelling aan zon en onder andere airco wordt er ook veel vocht aan de huid onttrokken, waardoor de huid droger wordt. Dit zorgt voor een trekkerig gevoel, fijne lijntjes en een grauwere uitstraling. Na de zomer is het dus eveneens het ideale moment om ook je hydratatie te verbeteren. Naast een behandeling die aansluit bij jouw huid en wensen, adviseren we de juiste producten ter ondersteuning, zodat je hier zelf al thuis mee aan de slag kunt!

Gratis huidscan

Wil jij je huid herfst proof maken? Je huid egaliseren en een stralende huid met een gezonde glow? Maak een afspraak voor een gratis intake inclusief huidscan.

www.huydkliniekmarlotte.nl • Klein-Zundertseweg 2, Sprundel • 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire