bruisende zaken

Kruipruimte isoleren Duurzaam én goed voor je portemonnee

Kruipruimte isoleren Duurzaam én goed voor je portemonnee

01-12-2022

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving, ook als het om je woning gaat. “Het laten isoleren van je kruipruimte kan daaraan bijdragen”, aldus Bart Strooper, eigenaar van Woodstock Vloeren. “En het is niet alleen een duurzame en dus verantwoorde keuze, het is uiteindelijk ook goed voor je eigen portemonnee.”

Bij Woodstock Vloeren hebben ze zich dan ook gespecialiseerd op het gebied van het duurzaam isoleren van je kruipruimte. “Wij hebben methodes ontwikkeld om oude houten vloeren eruit te halen, de kruipruimte te isoleren met schuimbeton en vervolgens een nieuwe vloer mét vloerverwarming terug te plaatsen. Die vloerverwarming kan worden aangesloten op een warmtepomp die eventueel weer verbonden kan worden met zonnepanelen. En ook voor de opslag van eventuele restenergie bieden we praktische opties. Het is in het begin weliswaar even een investering, maar die verdien je gegarandeerd terug. Oók doordat je huis alleen maar in waarde stijgt dankzij het verbeteren van het energielabel.” Overigens houden ze zich bij Woodstock Vloeren niet alleen bezig met het isoleren van kruipruimtes. Op het gebied van vloeren kunnen ze het complete pakket verzorgen. “Zo ben je bij ons bijvoorbeeld ook aan het juiste adres voor een mooie ‘eindvloer’, in alle mogelijke stijlen, kleuren en materialen. Maar net wat jij wil en mooi vindt.” Kies je voor Woodstock Vloeren, dan kies je dus voor het gemak om al het werk bij één partij neer te leggen. “Wel zo fijn dat je daardoor altijd één aanspreekpunt hebt en je zelf eigenlijk nergens druk om hoeft te maken. We staan voor kwaliteit, een topservice, lange garantie, transparant werken en geven al onze klanten een zo goed mogelijk advies op maat op basis van de specifieke situatie in hun woning. Alleen zo kun je immers het best mogelijke resultaat behalen. We zijn dan misschien niet de allergoedkoopste in de markt, maar zeker wel de duurzaamste!”

Meiland 17, Obdam Tel . 06-28083528 Eigenaar: Bart Strooper www.woodstock-vloeren.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen