column

Passie voor kunst en lijsten

Passie voor kunst en lijsten

01-05-2024

Al meer dan dertig jaar is in Haarlemmermeer een lijstenmakerij gevestigd. Eind vorig jaar is de lijstenmakerij met de nieuwe naam MEER Kunst en Lijsten verhuisd naar het Pakhuis aan de Hoofdweg 661 in Hoofddorp. Op de nieuwe locatie is de galerie met kunstwerken voor de verkoop en uitleen toegevoegd. Zeker een bezoek waard om eens rond te kijken.

Naast bekende en minder bekende kunstenaars is er ook fine art fotowerk op groot formaat in de uitleen beschikbaar. De lijstenmakerij blijft het vertrouwde adres voor het inlijsten van foto’s, tekeningen, aquarellen, canvas, 3D-objecten, (sport)shirts…noem maar op! Keuze uit aluminium en houten (bak)lijsten, passepartouts en (museum)glas in diverse kwaliteiten. Ook dealer van het ophangsysteem STAS. Maar vooral ook het adres voor deskundig advies voor particulieren en bedrijven. Mogen we u binnenkort gegroeten?

Hoofdweg (westzijde) 661, Hoofddorp 023 - 56 26 662 info@meerkunstenlijsten.nl meerkunstenlijsten

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen