bruisende zaken

Het leven is beter met lekker eten!

Het leven is beter met lekker eten!

01-04-2024

Ons eten is leuk, lekker en voor iedereen. We hebben heerlijke gerechten voor veganisten, vegetariërs of alleseters. Kom bij ons eten!

ONZE KIP

Onze kip wordt gemarineerd in een heerlijke saus bestaande uit meer dan dertig kruiden en specerijen en daarna geduldig gegrilld op de rotisserie door onze deskundige spitmasters om u een malse, perfect gekruide kip te bezorgen. Ja, we zijn gepassioneerd door onze kip!

VOEDING & ANTIBIOTICA

We serveren de beste spareribs van het eiland, héérlijke kipsate en nog een hoop andere gerechten om je vingers bij op te eten.

ANDERE GERECHTEN

Ook voor de vegetariërs en veganisten hebben we voldoende keus, meerdere salades, falafel en een beyond burger om er maar een paar te noemen.

GERECHTEN ZONDER VLEES

Aan de achterkant van het restaurant hebben we een heerlijke tuin die we net hebben verbouwd. Je kunt er ook met groepen terecht.

SECRET GARDEN

We hebben ook een takeaway service, waarbij je alle gerechten van de kaart kunt afhalen. Ook bezorgen is mogelijk, dit kan via www.ibiza-runners.com

TAKEAWAY en BEZORGEN

Ons restaurant bevindt zich in Santa Gertrudis, een heel charmant dorpje midden in Ibiza, vol met restaurantjes en terrasjes. Er is bij ons voldoende parkeerruimte voor de deur.

SANTA GERTRUDIS

We zijn elke dag de hele dag open, vanaf 9.00 uur. Behalve op zondag, dan beginnen we om 12.30 uur. Los van de gewone lunch en -dinerkaart serveren we ook een heerlijk ontbijt met juices, gezonde bowls, pancakes, tostis en nog veel meer lekkers.

ONTBIJT EN OPENINGSTIJDEN

Carrer Venda de Can Llatzer 19, Santa Gertrudis de Fruitera +34 971 197 364 Volg ons op Instagram: lachickeriaibiza www.lachickeriaibiza

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Terra Mítica
Terra Mítica
Ibiza Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
Ibiza Bruist

Duinrell
Duinrell
Ibiza Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
Ibiza BruistCas Gasi
Cas Gasi
Ibiza Bruist

Hotel Xereca
Hotel Xereca
Ibiza Bruist

THE MILL
THE MILL
Ibiza Bruist

Restaurant Madunia
Restaurant Madunia
Ibiza Bruist

Roca House
Roca House
Ibiza Bruist

La CHICKERIA
La CHICKERIA
Ibiza BruistHacienda Na Xamena
Hacienda Na Xamena
Ibiza Bruist

Hotel Xereca
Hotel Xereca
Ibiza Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).