bruisende zaken

Levenskunst: Ontdekking, Creatie en Transformatie

Levenskunst: Ontdekking, Creatie en Transformatie

01-04-2024

Ik geloof sterk in het idee dat iedereen een levenskunstenaar is, die in staat is om zijn eigen leven vorm te geven. Mijn werk draait voornamelijk om het begeleiden van mensen die willen schrijven, maar mijn benadering strekt zich uit tot alle aspecten van het leven.

Mijn missie is om mensen te inspireren hun eigen verhaal te vertellen en hun ware potentieel te ontdekken. Te vaak raken mensen verstrikt in beperkende overtuigingen, maar ik ben ervan overtuigd dat alles mogelijk is. Ik moedig mensen aan om te dromen en actie te ondernemen om hun doelen te behalen.

Ik benader het schrijven als een krachtig instrument voor zelfexpressie en transformatie. Van persoonlijke reflecties beschrijven tot het vormgeven van poëzie en romans, elk woord dat op papier verschijnt, heeft de kracht om onze gedachten, gevoelens en ervaringen te onthullen en te transformeren.

Grote levensbeslissingen

Naast het schrijven begeleid ik ook mensen bij het maken van belangrijke levenskeuzes en het navigeren door veranderingen. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe richting in hun carrière, het doorbreken van belemmerende patronen of het herdefiniëren van hun levensdoelen, ik help mijn cliënten om hun innerlijke kompas te volgen en stappen te zetten naar een leven dat meer in lijn is met hun diepste verlangens.

Een-op-een

Wat mijn aanpak uniek maakt, is mijn een-op-een methode, zowel online als tijdens retraites op het prachtige Ibiza. Tijdens deze retraites bied ik niet alleen schrijfsessies aan, maar ook yoga, massage en andere vormen van zelfontdekking en ontspanning. Door de combinatie van creatieve expressie en lichamelijke ontspanning creëren we een omgeving waarin mijn cliënten zich volledig kunnen openstellen en nieuwe wegen kunnen verkennen.

Ik geloof sterk in de kracht van authenticiteit en eerlijkheid. Ik moedig mijn cliënten aan om zichzelf te laten zien zoals ze werkelijk zijn, zonder maskers of pretenties. In een wereld waarin zoveel nadruk wordt gelegd op perfectie en conformiteit, is het essentieel om een ruimte te creëren waarin echtheid wordt gewaardeerd en gevierd.

Naast mijn werk op Ibiza bied ik ook diensten aan die niet vaak voorkomen, zoals live sessies in Nederland na een verblijf op het eiland. Dit stelt mijn cliënten in staat om de voordelen van mijn begeleiding ook in hun eigen omgeving te ervaren en de transformatie die ze hebben doorgemaakt voort te zetten.

Mijn bedrijf is ontstaan uit mijn eigen interesse en passie voor psychotherapie, massagetherapie en kleurentherapie. Door mijn achtergrond in deze disciplines kan ik een holistische benadering bieden die zowel het mentale, het emotionele als het fysieke welzijn van mijn cliënten ondersteunt.

Ik help mensen graag om hun eigen levens-kunstenaar te worden en hun leven te creëren zoals ze dat willen, vrij van beperkingen en volledig in lijn met hun ware zelf. Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om zijn eigen verhaal te schrijven en ik voel me bevoorrecht om hen op deze reis te begeleiden.

Als jij klaar bent om de reis naar zelfontdekking en creatie te omarmen, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we de volgende stappen zetten om jouw unieke pad naar vervulling en vrijheid te verkennen.

Suzanne Becht

Wij meer weten of met mij in contact komen? Bezoek dan mijn website. Ben je geïnteresseerd? Vul online het contacformulier. in en dan spreken we elkaar snel.

Suzanne Becht • suzannebecht@mail.com+31 6 52354644www.suzansstories.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Terra Mítica
Terra Mítica
Ibiza Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
Ibiza Bruist

Duinrell
Duinrell
Ibiza Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
Ibiza BruistCas Gasi
Cas Gasi
Ibiza Bruist

Hotel Xereca
Hotel Xereca
Ibiza Bruist

THE MILL
THE MILL
Ibiza Bruist

Restaurant Madunia
Restaurant Madunia
Ibiza Bruist

Roca House
Roca House
Ibiza Bruist

La CHICKERIA
La CHICKERIA
Ibiza BruistHacienda Na Xamena
Hacienda Na Xamena
Ibiza Bruist

Hotel Xereca
Hotel Xereca
Ibiza Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).