bruisende zaken

Unieke Therapeutische Aanpak: Een Diepgaande Behandeling

Unieke Therapeutische Aanpak: Een Diepgaande Behandeling

01-04-2024

Als ervaren therapeut heb ik een breed scala aan mensen behandeld, variërend van pasgeboren baby’s tot ouderen boven de 90. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen uitdagingen en behoeften, en ik heb geleerd om met elk individu om te gaan met zorg en aandacht.

Een van de meest opvallende aspecten van mijn werk is mijn hands-on benadering. Terwijl bij energetisch werk vaak op afstand gewerkt word, geloof ik in de kracht van fysiek contact. Door middel van deze aanraking kan ik een diepe energetische lading bereiken die helend kan zijn voor mijn cliënten.

De sfeer waarin de behandeling plaatsvindt, is van essentieel belang. Ik creëer een omgeving van rust en privacy waar mijn cliënten zich geborgen kunnen voelen. Alleen in deze diepe stilte kan ik mijn werk effectief uitvoeren, met slechts een zacht muziekje op de achtergrond om de atmosfeer te verzachten.

Een typische sessie duurt ongeveer 45 tot 50 minuten hands-on werk, met een initiële intake die soms langer kan duren als er diepgaande gesprekken plaatsvinden. Ik reserveer altijd anderhalf uur voor de eerste sessie, inclusief intake en hands-on werk. Voor follow-up sessies plan ik meestal een uur, inclusief een kort gesprek voor en na de behandeling.

Wat mijn aanpak echt uniek maakt, is de combinatie van verschillende technieken. Ik integreer een mix van behandelingen waaronder de unieke Atlascorrection, Craniosacraal en fasciatherapie, orgaanmassage, shiatsu. Dit maakt mijn aanpak veelzijdig en efficient bij een breed scala aan klachten: hoofd-, nek- en rugpijn, stress en burnout, slaapproblemen etc..

Ik ben waarschijnlijk de enige op het eiland die deze combinatie van behandelingen en holistische visie aanbied, waarbij ik niet alleen fysieke symptomen aanpak, maar ook de energetische en emotionele aspecten van mijn cliënten in overweging neem.

Al met al is mijn benadering van therapie gebaseerd op het creëren van een diepe verbinding, waarbij ik begeleid naar welzijn en bewustwording. Mijn doel is om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waarin mijn cliënten zich gehoord, begrepen en verzorgd voelen. En dat, naar mijn mening, is de ware kracht van mijn werk.

Meer rust en minder stress

Atlascorrection, Craniosacral en Fasciatherapie 07800 San Carlos WhatsApp: +32476 89 15 63 www.dralion.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Terra Mítica
Terra Mítica
Ibiza Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
Ibiza Bruist

Duinrell
Duinrell
Ibiza Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
Ibiza BruistCas Gasi
Cas Gasi
Ibiza Bruist

Hotel Xereca
Hotel Xereca
Ibiza Bruist

THE MILL
THE MILL
Ibiza Bruist

Restaurant Madunia
Restaurant Madunia
Ibiza Bruist

Roca House
Roca House
Ibiza Bruist

La CHICKERIA
La CHICKERIA
Ibiza BruistHacienda Na Xamena
Hacienda Na Xamena
Ibiza Bruist

Hotel Xereca
Hotel Xereca
Ibiza Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).