column

Last van… angst?

Last van… angst?

01-01-2024

In een wereld vol uitdagingen en veranderingen begrijp ik dat angst en innerlijke pijn soms onvermijdelijke metgezellen worden. Bij Healing Inner Trauma begrijpen wij de lasten die gepaard gaan met emotionele pijn, en ik bied een helende reis aan onder mijn deskundige begeleiding.

Angst kan vele vormen aannemen en een diepgaande impact hebben op ons dagelijks leven. Of het nu gaat om sociale angst, paniekaanvallen of diepgewortelde trauma’s, de lasten kunnen zwaar wegen. Emotionele pijn kan zich manifesteren in diverse symptomen, van slapeloosheid tot fysieke spanning, waardoor het moeilijk wordt om een gezonde balans te vinden.

Ik, Claudia, ben de kracht achter Healing Inner Trauma en begrijp de complexiteit van innerlijke strijd. Met mijn bewezen deskundigheid en empathie bied ik op maat gemaakte benaderingen voor emotioneel welzijn. Ik omarm een holistische aanpak, waarbij niet alleen symptomen, maar ook diepere oorzaken van angst en trauma worden aangepakt. Via therapieën als cognitieve gedragstherapie en mindfulness begeleid ik je op een reis naar zelfontdekking en innerlijke genezing.

Healing Inner Trauma biedt diverse helende methoden, waaronder mindfulness, therapie en energetische genezing. Mijn holistische aanpak brengt balans tussen lichaam, geest en ziel, verlicht angst en versterkt veerkracht voor duurzaam welzijn.

Kies voor verandering en heling. Als angst je leven beheerst, leid ik je bij Healing Inner Trauma naar een pad van innerlijke rust. Ontdek de kracht om angst te overwinnen en herstel de verbinding met je ware zelf. Maak vandaag de keuze voor heling en laat Healing Inner Trauma jouw gids zijn naar een leven in evenwicht en vreugde.

Liefs, Claudia

Healing Inner Trauma is jouw toevluchtsoord voor emotionele genezing en persoonlijke groei in Oosterhout. Ik bied deskundige begeleiding om diepgewortelde trauma’s aan te pakken en innerlijke rust te bevorderen. Ontdek de kracht van zelfontdekking en veerkracht op jouw reis naar emotioneel welzijn. Laten we samen werken aan een gebalanceerd en herstellend leven.

Gratis intake? Vraag naar de voorwaarde

Bronstijd 10, Oosterhout Tel . 06 419 94 779 info@healinginnertrauma.nl www.healinginnertrauma.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4