bruisende zaken

‘Wij zijn er voor iedereen’

‘Wij zijn er voor iedereen’

01-11-2022

Toen Esther van Herwijnen en Julienne Logghe acht jaar geleden de kans kregen om een kapsalon te starten in regionaal behandelcentrum Wiekendael grepen ze deze met beide handen aan. Onder de noemer Riviera Hairstyles Haarwerk Specialist geven zij mannen, vrouwen en kinderen - ook van buiten het behandelcentrum - het kapsel dat het beste bij hen past.

De kapsalon met een persoonlijke touch

“Julienne en ik vullen en voelen elkaar perfect aan”, vertelt Esther. “Daardoor verloopt de samenwerking heel soepel, het gaat als vanzelf.” De dames moeten vanwege de locatie nog wel eens opboksen tegen vooroordelen. “Dat terwijl wij er alles aan doen om onze dienstverlening op een hoog niveau te houden. Zo volgen we regelmatig trainingen en werken we met de professionele producten van Goldwell en Mediceuticals.”

Erkend haarwerkspecialist

Riviera Hairstyles is een erkend haarwerkspecialist. “Je kunt met allerlei haar- en hoofdhuidproblemen bij ons terecht. Daarbij kun je denken aan haaruitval als gevolg van chemotherapie of alopecia, maar ook aan eczeem en psoriasis. Samen zoeken we naar een oplossing voor het probleem waar je mee worstelt.” Is er een haarwerk nodig? Dan vormt een vrijblijvend intakegesprek in een aparte ruimte, in alle privacy, het startpunt. “Het is mooi om op onze manier iets voor de mensen te kunnen betekenen.”

Een luisterend oor

De kapsalon is niet alleen toegankelijk voor bewoners van het behandelcentrum, maar voor alle inwoners van Roosendaal en omgeving. Knippen, kleuren, watergolven, het kan allemaal. “We streven naar een open sfeer waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en bieden graag een luisterend oor. Zeker sinds corona hebben mensen behoefte aan persoonlijke aandacht. Wij zetten maar al te graag een stapje extra om te zorgen dat jij je weer blij voelt!”

Sinds kort is er een tweede locatie in Zorgcentrum De Weihoek. Op termijn is ook deze kapsalon toegankelijk voor iedereen, dus houd de social media in de gaten.

Tip: Riviera Hairstyles verkoopt ook leuke sieraden en sjaals

Riviera Hairstyles Haarwerk Specialist | Kalsdonksestraat 89, Roosendaal | 088-5573836 of 06-11445200 | www.rivierahairstyles.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie