bruisende zaken

Keukenperfectie uit Noord-Brabant

Keukenperfectie uit Noord-Brabant

01-02-2023

Simpelweg een keuken kopen, kan op elke hoek van de straat. Maar ben je op zoek naar kwaliteit, goed en eerlijk advies en een keuken die geheel voldoet aan al je wensen, dan moet je bij Keukencentrum Berkers in Den Bosch zijn. “Wat je budget ook is, bij ons vind je de keuken die je zoekt”, aldus trotse eigenaar Edwin Bol.

Wie binnenstapt in de showroom van Keukencentrum Berkers Den Bosch, belandt meteen in een wereld vol ‘keukenbeleving’. “In onze showroom staan maar liefst vijftien keukens opgesteld in alle mogelijke stijlen. Bij elke keuken hebben we ervoor gezorgd dat het totaalplaatje klopt. Inclusief vloer, sfeervolle verlichting en meubels en accessoires. Dit zogenaamde huiskamergevoel zorgt er ook voor dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij ons in de winkel.”

Weloverwogen keuze

Dat goede gevoel wordt nog eens versterkt door de werkwijze bij Keukencentrum Berkers. “Een keuken is een investering voor de komende circa twintig jaar. De keuze voor een keuken moet je daarom ook niet overhaast maken. Wij streven er dan ook niet naar om mensen zo snel mogelijk een keuken te verkopen, maar geven hen uitgebreid de tijd en al het advies dat ze nodig hebben. Wij zetten graag dat stapje extra en denken met de klant mee. Want pas als die tevreden is, zijn wij dat ook.”

Volledig ontzorgd

Is de keuze voor een keuken eenmaal gemaakt, dan kunnen ze je bij Keukencentrum Berkers, indien gewenst, volledig ontzorgen. “In onze eigen werkplaats in Deurne kunnen we maatwerkaanpassingen verrichten zodat de keuken helemaal naar wens is. En ook alle technische aspecten, de aankleding van de rest van de keuken en uiteraard de plaatsing kunnen wij verzorgen. Maar net wat de klant wil!”

Edwin: ‘Wij geven vijf jaar volledige garantie op al onze keukens’

Jagersheuvelstraat 2C, Den Bosch | 073-3039010 | Eigenaar: Edwin Bol | www.keukencentrumberkers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).