bruisende zaken

Private Lease:  altijd een goed idee

Private Lease: altijd een goed idee

01-03-2023

Heeft u weleens gedacht aan Private Lease? Bij Citroën VOS bieden we Private Lease aan voor diverse Citroën modellen. Het is dé manier van autorijden met heel veel voordelen! Daarom is rijden met Private Lease altijd een goed idee. Lees hieronder waarom.

Private Lease? Wel zo makkelijk! 073 621 90 23

Met Private Lease rijdt u altijd in de nieuwste Citroën. En u mag deze auto zelf samenstellen! Kies uw favoriete Private Lease model en laat in de showroom uw prijs bepalen. Private Lease is ook mogelijk op de elektrische modellen van Citroën.

Draag een steentje bij aan het milieu

Omdat u met Private Lease altijd in het nieuwste model auto rijdt, profiteert u ook van de laatste technieken. Deze technieken zijn altijd gericht op het verbuik van zo min mogelijk brandstof. U rijdt dus zuinig(er) en draagt daarmee een steentje bij aan het milieu én uw portemonnee.

Eén vast bedrag per maand en geen verrassingen

Bij Citroën VOS weet u precies waar u aan toe bent, ook bij Private Lease. Zo maken we vaste afspraken met u en betaalt u de gehele contractduur één vast bedrag per maand. Daarnaast komt u niet voor verrassingen te staan. Voor dit vaste bedrag per maand is alles geregeld, zoals de verzekeringen, het onderhoud en de apk van uw auto. Binnen dit bedrag vallen alleen niet de kosten waar u zelf invloed op heeft, zoals de brandstof, een wasbeurt en boetes. Ook de eventuele overheidsverhogingen (wegenbelastingswijzigingen in de toekomst) worden doorberekend.

Contract afgelopen? Tijd voor iets nieuws!

U hebt Private Lease gereden en uw contract loopt (bijna) af: wist u dat u bij een nieuw contract ook weer een nieuwe auto mag uitzoeken? Ga voor een ander Citroën model of voor de nieuwste versie van uw huidige model. Bij Citroën VOS is dat allemaal mogelijk! Meer weten over Private Lease? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of kom even binnenlopen bij een van onze vestigingen.

Meer weten over Private Lease? Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om u te voorzien van het beste advies op het gebied van Private Lease. Neem direct contact met ons op! Sander van Kessel Vestigingsdirecteur Den Bosch | 073 621 9023 | sander@vosgewoongoed.nl

Den Bosch Rietveldenweg 58 A | 073 621 9023 Waalwijk Zanddonkweg 2 | 0416 33 33 21 Genderen (occasion center) Genderensedijk 11 | 0416 35 11 05 info@vosgewoongoed.nl | www.vosgewoongoed.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).