bruisende zaken column

Exclusieve items & een topservice

Exclusieve items & een topservice

01-06-2023

Wil je jezelf van top tot teen in het nieuw steken? Of ben je ‘slechts’ op zoek naar één nieuw kledingstuk of een mooie accessoire? Bij Red Exclusive in Rosmalen ben je voor beide aan het juiste adres. “Zowel voor dames als voor heren bieden wij een zeer uitgebreide collectie exclusieve merkkleding”, vertelt eigenaresse Fem van den Brand trots. “Loop dus gewoon eens binnen om zelf te zien wat wij allemaal te bieden hebben.”

Bij Red Exclusive kun je kiezen uit merken zoals Josh V, Nikkie en Guess voor de dames en Quotrell, Malelions en Versace voor de heren, om maar wat voorbeelden te noemen. “Mode heeft mij altijd al geïnteresseerd en zelf houd ik ook van mooie merken. Vandaar dat ik, toen ik zo’n acht maanden geleden de deuren van Red Exclusive opende, er heel bewust voor heb gekozen om een brandstore te worden voor de merken die nu echt hip zijn”, vertelt Fem. “Van deze merken selecteer ik zelf de kleding en accessoires die ik mooi vind en die ik bij mijn zaak vind passen.” Een keuze waarbij Fem er rekening mee houdt dat ze voor elke gelegenheid wel wat in de winkel heeft hangen. “Bij ons slaag je zowel voor een casual outfit als een super chique outfit en alles ertussenin.” Niet alleen de regelmatig wisselende collectie vormt een reden om eens bij Red Exclusive binnen te lopen, ze weten zich hier ook te onderscheiden door de service die ze bieden. “Service met een grote glimlach en vrijwel niets is ons te gek. We zijn altijd bereid om onze klanten te helpen of gewoon even gezellig een praatje met ze te maken. Kopje koffie erbij? Dat kan! Zelfs met een gebakje. Zo maken we het zowel voor onze klanten als voor onszelf een beleving om bij ons te komen shoppen.”

Shop nu ook online via www.red-exclusive.nl!

Harry Coppensstraat 5, 5241 BE Rosmalen | 06-43945974 | Eigenaar: Fem van den Brand | www.red-exclusive.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).