BRUISENDE COLUMN

Maak van je terras of balkon je tweede huis

Maak van je terras of balkon je tweede huis

30-11--0001

Comfort, uitstraling en puurheid. Daar draait het om als het gaat om de inrichting van je tuin of balkon. Ons leven speelt zich steeds vaker buiten af zodra het weer het toe laat. Deze trend zet zich ook in 2023 voort.

Je tuin of balkon wordt steeds vaker gezien als verlengstuk van je woonkamer. Dat zie je niet alleen terug in het gebruik van kleuren, maar vooral ook aan het meubilair. Luxe lounge banken met dikke, zachte kussens om heerlijk in weg te zakken na een lange dag werken, een grote houten tafel, comfortabele tuinstoelen.

Buitenkeuken

Zelfs om te koken, hoef je niet meer naar binnen. De buitenkeuken neemt steeds grotere vormen aan. Of je steekt de barbecue aan, want ook die ontbreekt niet in de tuin van 2023. Om extra sfeer te creëren kun je fakkels neerzetten of kaarsjes. En als het te koud wordt, steek je vanuit je luie stoel de buitenhaard of vuurkorf aan.

Ultiem genot

Wil je helemaal genieten, dan is het tegenwoordig niet raar om bijvoorbeeld een jacuzzi of sauna in je tuin te plaatsen. Maar er is ook veel vraag naar sportieve tuinen: een basketbalnet, een trampoline of schommel voor de kids. En na afloop kunnen ze afkoelen onder de buitendouche.

Wat als ik geen tuin heb?

Ook van je balkon kun je een lekkere relaxplek maken. In de eerste plaats door die lelijke ijzeren balustrade weg te werken met behulp van bamboe of rieten matten. Zet een houten bankje neer met kussens en een klein houten blokje als bijzettafel. Zelfs koken is mogelijk met behulp van een mini-barbecue, een beetje afhankelijk van de grootte van je balkon. Met de juiste planten bevind je je zo in een oase van rust. Daar heb je geen tuin voor nodig.

Heerlijk zo’n Luxe loungebank met zachte kussens

Wil je meer tips voor jouw terras of balkon? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).