Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Een stralende huid  met thunder laser

Een stralende huid met thunder laser

01-06-2023

Clinic Manifest biedt innovatieve huidbehandelingen zoals de Thunder Laser, ontworpen om veilig en doeltreffend ongewenste vaatjes te verwijderen. Deze lasertechnologie richt zich nauwkeurig op probleemgebieden zonder omliggende huid te beschadigen.

Geschikt voor mannen en vrouwen met ongewenste vaatjes op gezicht of lichaam, is de Thunder Laser een snelle behandeling zonder hersteltijd. Bekijk de indrukwekkende resultaten in onze galerij met voor-en-na foto’s door op het kopje ‘Galerij’ hierboven te klikken.

Geïnteresseerd in een stralende, egale huid? Neem contact met ons op voor een consultatie. Onze ervaren specialisten bespreken uw wensen en bepalen of de Thunder Laser de juiste behandeling is voor u.

Tugba Cevher, de oprichtster en eigenaresse van Clinic Manifest, is een afgestudeerde huidtherapeut met meer dan 17 jaar werkervaring in de huidverzorgingsindustrie. Haar passie en expertise liggen in het specialiseren in huidbehandelingen en het helpen van mensen om een gezonde, stralende huid te bereiken.

Nieuwsgierig? Bekijk onze diensten online!

Schieweg 41D, Rotterdam 06 24 83 78 17 info@clinicmanifest.nl www.clinicmanifest.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV