bruisende zaken

AutoKafoe: veel meer dan een dealer

AutoKafoe: veel meer dan een dealer

01-12-2022

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of jong gebruikte auto, de kans is groot dat je bij AutoKafoe in Tilburg vindt wat je zoekt. Broers Marc en Frank Kafoe staan vol passie en enthousiasme klaar om elke klant die een stap over de drempel van hun autobedrijf zet tevreden weer naar huis te laten gaan. “Wij hebben passie voor auto’s en delen die graag met onze klanten.”

EN DAT NU AL 15 jaar

Inmiddels is AutoKafoe alweer vijftien jaar een begrip in Tilburg en omgeving. “Als mensen eenmaal bij ons klant zijn, blijven ze vaak terugkeren”, vertellen de broers trots. “Voor de aankoop van een nieuwe of jong gebruikte auto, service, onderhoud en eventuele reparaties ervan en ook zaken als apk, verzekeringen en financieringen kunnen wij voor onze klanten verzorgen.” Wat dat betreft zijn ze dus bijzonder allround. Maar dat is niet het enige waarom mensen bewust voor AutoKafoe kiezen. “Onze kracht ligt in onze persoonlijke benadering. Als je eenmaal bij ons binnen bent geweest, kun je ervan uitgaan dat we je de volgende keer weer herkennen. Bovendien zijn de lijnen kort en heb je altijd met een van ons tweeën te maken, waardoor we snel kunnen schakelen. Oftewel, we bieden alles wat de grote spelers ook bieden, maar dan op een persoonlijke, laagdrempelige en betrouwbare manier en dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs.” Ben je dus aan het rondkijken voor een nieuwe auto of zoek je een deskundig autobedrijf waar jouw auto in vertrouwde handen is? Bij AutoKafoe moet je zijn. “We hebben altijd een ruim aanbod van auto’s op voorraad staan. Daarnaast kun je ook voor een zoekopdracht bij ons terecht.“

Heb je tijdelijk een dakkoffer, sneeuwkettingen of bijvoorbeeld een fietsdrager nodig? Via AutoKafoe huur je dit soort zaken eenvoudig en voordelig zodat je je zelf nergens zorgen over hoeft te maken.

Loop dus gewoon eens binnen en ervaar het zelf!

Rheastraat 25, Tilburg 013-57 00 048 info@autokafoe.nl www.autokafoe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11029 - Sylfeet-pedicure