bruisende zaken

Paradijselijk genieten!

Paradijselijk genieten!

01-12-2022

Bij Caresse Babyspa genieten baby’s van een heerlijke ontspannings-sessie naar keuze in een ‘jungle chique’ en rustgevende ruimte.

Versterk jullie band door middel van een babymassage waarbij je baby zich heerlijk kan ontspannen en waarbij tegelijkertijd de doorbloeding en zintuigen worden gestimuleerd.

Babyspa Heerlijk ontspannen en relaxen!

n een speciaal ontworpen mini-jacuzzi krijgt je kindje de mogelijkheid om naar hartenlust te spartelen en te genieten van de vrijheid van gewichtloos zijn in het water.

Babymassage Versterk de band met je baby!

Deze ritmische massage is oorspronkelijk afkomstig uit India. Door je kindje te masseren wordt de onderlinge band en de liefde tussen ouder en kind versterkt. Er ontstaat namelijk een basis van vertrouwen en ontspanning.

Op zoek naar een origineel cadeau voor een babyshower of kraamvisite? Met onze cadeaukaart ben je er zeker van dat je een waardevol cadeau geeft! Meer informatie over de mogelijkheden is te vinden op www.caressebabyspa.nl of scan de QR-code.

Boschdijk 892, Eindhoven info@caressebabyspa.nl +31(0)6-30781306

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11164 TiliaNatura Orthomoleculaire therapie