bruisende samenwerking

Bruisende Samenwerkingen Margriet van Ingen Uitvaartzorg

Bruisende Samenwerkingen Margriet van Ingen Uitvaartzorg

21-09-2020

Margriet van Ingen besloot in 2014 haar leven om te gooien. Ze zegde haar baan in de verkoop op en koos voor de uitvaartzorg. “Ik was op zoek naar iets dat me meer voldoening gaf. Dat heb ik gevonden. In de uitvaartzorg kan ik het verschil maken.” Op 1 september 2017 begon ze voor zichzelf (www.margrietvaningenuitvaartzorg.nl).

Margriet vindt ’t het belangrijkste om de uitvaart vorm te geven conform de wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden. Ze neemt de tijd om naar u te luisteren, waarna zij alles graag uit handen neemt. “Bij mij staat voorop dat ik voor mensen wil zorgen. Zij moeten straks met een goed gevoel terugkijken op het afscheid, zodat ze verder kunnen.”

‘Ik kies voor kleur en positiviteit’

Bijna drie jaar geleden klopte Marcel Bossers aan bij Margriet van Ingen, die toen net haar eigen uitvaartonderneming was gestart. Ze dacht er goed over na en toen waagde ze de sprong. Ze tekende een contract voor drie jaar, met advertenties in De Reeshof en Oisterwijk Bruist. “Ik heb er geen moment spijt van gehad”, vertelt Margriet enthousiast.

“In deze branche komen veel mensen via via bij je terecht. Toen ik net begon, was ik op zoek naar een geschikt medium om mezelf onder de aandacht te brengen. Bruist werkt voor mij goed omdat het letterlijk overal ligt; op de gekste plekken, zelfs bij de tandarts en de huisartsenpraktijk, kom je het tegen. En iedereen vindt het leuk om het even door te bladeren.”

Perfecte match

“Ik heb er heel bewust voor gekozen om niet te adverteren in grijze media die zich specifiek richten op de uitvaartbranche. Bruist is een echte glossy. Het ziet er mooi uit en er staat van alles in. Iedere maand is het weer een verrassing waar mijn advertentie precies komt te staan. In mijn vak wil ik het vooral anders doen. Ik werk niet volgens een vast draaiboek, in principe is alles mogelijk. Het kleurrijke, relaxte karakter van Bruist past daar perfect bij.”

Persoonlijk en benaderbaar

“Als ik een keer iets anders wil, is dat bovendien geen enkel probleem. Ik hoef maar een mail te sturen of het wordt geregeld. Ik vind het verder positief dat Marcel en zijn gezin zichzelf ook af en toe laten zien in het magazine. Dat maakt het persoonlijk en dat maakt Bruist ook benaderbaar. Regelmatig hoor ik bovendien dat mensen bij mij komen via Bruist. Laatst was er een vrouw die mijn advertentie had bewaard en had gezegd ‘Als het moment daar is, wil ik dat deze dame mijn uitvaart verzorgt’. Onlangs heb ik mijn contract met Bruist dan ook verlengd. Voor mij werkt het!”

Delen


Notice: Undefined variable: selectededition in /var/www/nederlandbruist.nl/http/index.php on line 1560

Notice: Undefined variable: selectededition in /var/www/nederlandbruist.nl/http/index.php on line 1562

Notice: Undefined variable: selectededition in /var/www/nederlandbruist.nl/http/index.php on line 1564

Notice: Undefined variable: selectededition in /var/www/nederlandbruist.nl/http/index.php on line 1566

Notice: Undefined variable: selectededition in /var/www/nederlandbruist.nl/http/index.php on line 1568