bruisende samenwerking

Fijne samenwerking met Brocks Homeopathie

Fijne samenwerking met Brocks Homeopathie

09-02-2022

Nederland Bruist heeft al jarenlange een fijne samenwerking met Brocks Homeopathie uit Breda. We willen jou graag meer vertellen over Brocks Homeopathie en onze samenwerking. Brocks Homeopathie is een begrip in Breda en is een gespecialiseerd drogisterij in homeopathische- en kruidengeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Lees hieronder verder om meer te weten over onze samenwerking.

 

Waarom heb je gekozen om te adverteren bij Bruist?

Vanwege het bereik in mijn regio. Ik wilde meer naamsbekendheid creëren en dit doet aardig zijn werk. Hierdoor heb ik veel nieuwe klanten gekregen, vooral het eerste jaar. Voorheen had ik vooral klanten in het Ginneken, waar ik ook gevestigd zit. Door het adverteren in Nederland Bruist heb ik ook meerdere klanten uit andere plaatsen.

Hoe ben je bij Bruist terecht gekomen?

Vijf jaar geleden ben ik benaderd dor een media-adviseur om een afspraak in te plannen voor een gesprek. In dit gesprek heeft hij mij geïnformeerd over de unieke mogelijkheden en hebben we een mooie overeenkomst kunnen sluiten.

Hoe vind je de samenwerking met Bruist?

Over het algemeen ben ik heel tevreden over de samenwerking met Nederland Bruist. Als er vragen zijn vanuit mijn kant wordt er snel gereageerd en geschakeld waar nodig. Ook wordt er goed overlegd wanneer ik aanpassingen heb voor mijn drukproef, hierdoor heb ik alles naar wens in mijn advertentie.

Wat heeft het adverteren bij Bruist je opgeleverd?

Vooral meer bekendheid gecreëerd door het adverteren in de andere regio’s omdat ik al redelijk bekend was in mijn eigen regio. Zo komen vaak ook nieuwe klanten naar mij toe die mij een complimentje geven over de advertentie in het magazine van Bruist. Zo kom ik er achter dat het toch wel veel gelezen wordt. De vaste klanten weten ook precies wanneer de magazines uitkomen, want binnen een paar dagen zijn alle magazines meegenomen uit mijn winkel.

Zou je Bruist aanbevelen aan anderen? Zo ja waarom?

Uiteraard zou ik ondernemers zeker linken met Nederland Bruist. Puur omdat het veel gelezen wordt en Nederland Bruist een enorm bereik heeft. Ook het contact met Bruist is goed omdat er snel geschakeld en gereageerd wordt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Nederland Bruist. Neem dan contact op en den bekijken we samen naar de unieke mogelijkheden. Bel: 076 711 53 40 of mail naar nl@nederlandbruist.nl

Delen


Notice: Undefined variable: selectededition in /var/www/nederlandbruist.nl/http/index.php on line 1560

Notice: Undefined variable: selectededition in /var/www/nederlandbruist.nl/http/index.php on line 1562

Notice: Undefined variable: selectededition in /var/www/nederlandbruist.nl/http/index.php on line 1564

Notice: Undefined variable: selectededition in /var/www/nederlandbruist.nl/http/index.php on line 1566

Notice: Undefined variable: selectededition in /var/www/nederlandbruist.nl/http/index.php on line 1568