Bruisend Puzzelen

Iedere maand vind je in onze magazines diverse leuke puzzels waar je mooie prijzen mee kunt winnen. Op deze pagina kun je het antwoord invullen, samen met je contactgegevens. Je maakt dan kans op die mooie prijs.
Zin om nog meer puzzels te maken? Kijk dan ook eens bij de puzzels van de andere bruisende regio's!

PUZZELOPLOSSING INSTUREN

Hierbij geef ik toestemming aan Nederland Bruist om mijn e-mailadres (indien ik winnaar ben) door te geven aan het bedrijf dat verband houdt met deze puzzel. Ben ik niet in de prijzen gevallen? Dan verwijdert Nederland Bruist mijn gegevens aan het einde van de desbetreffende maand.

Door het insturen van deze puzzeloplossing, geef ik toestemming om eenmalig acties en/of kortingen te ontvangen van het bedrijf dat verband houdt met deze puzzel.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).

Ben je niet in de prijzen gevallen met puzzelen? Dan verwijderen wij jouw gegevens aan het einde van de desbetreffende maand.


Nog meer bruisende puzzels


Nijmegen e.o. bruist


Costa del Sol bruist


De Brabantse Wal bruist