bruisende zaken

Sieraden met een doel!

Sieraden met een doel!

01-08-2024

Sieraden maken is hartstikke leuk! Een nieuwe hobby zou je zeggen. Ja klopt, maar ik heb ook een doel.

In mijn werk als uitvaartondernemer van Ankh Uitvaartzorg sta ik nabestaanden bij, om het afscheid van hun dierbare te organiseren. Veel te vaak kom ik tegen dat er wensen van zowel de overledene als van de nabestaanden niet vervuld kunnen worden omdat er gewoonweg geen geld is. Alles gaat op aan wat nodig is. Elke keer vind ik dat weer verdrietig om te zien.

Een kwartiertje extra in de aula, zodat iedereen rustig kan spreken en alle muziek gedraaid kan worden, toch een boeket met haar lievelingsbloemen, wel die schaal haring rond laten gaan omdat hij zo van haring hield, toch een familiebezoek in kunnen plannen…… Door deze ogenschijnlijk kleine dingen kan je een afscheid persoonlijk en dierbaar maken.

Met het grootste deel van de opbrengst van de sieraden die ik mag verkopen wil ik een bijdrage doen, om toch deze wensen te kunnen uitvoeren. Dus, naast het feit dat ze heel leuk staan bij je nieuwe look, steun je ook een goed doel. Uiteraard zal ik bij de regelmaat een update geven als ik een mooi gebaar voor mensen kan maken. En er is veel meer dan op de foto’s te zien is, als je eens wilt komen kijken kan je mij altijd bellen.

Volg mij op Instagram: Bri_Joyeria Uiteraard mag je ook een donatie doen, zonder dat je sieraden koopt. Want een afscheid kan je maar één keer doen! Dat kan op: NL 40 RABO 3038 4040 55 (staat op naam van Brigitte Otte) Onder vermelding van: Afscheid Dank je wel voor je bijdrage!

Ankh Uitvaartzorg… omdat ieder mens anders is

Ankh Uitvaartzorg | Brigitte Otte | 06-22893080 | Mirjam Lucas | 06-22426018 | www.ankhuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen