bruisende zaken

Je huid laten stralen... Hoe doe je dat?

Je huid laten stralen... Hoe doe je dat?

01-10-2023

Welkom bij Purity Beautyinstituut, hét beauty-instituut in Kerkdriel en omstreken. Al meer dan 15 jaar voeren we ons vak met liefde voor u uit. Met de allerbeste behandelingen voor huidverbetering met hoge kwaliteit van diverse hoogwaardige merken.

Purity, úw huidinstituut voor huidverbetering en huidverjonging

Voor een zichtbaar gezonde huid. Die huid moet gaan stralen. Onze behandelingen zijn nooit standaard. Samen maken we een op maat gemaakt behandelplan. Met een goed en eerlijk advies, bekwame huidspecialisten en perfecte producten. Bij ons krijgt u service en aandacht in een ontspannen salon. Mocht u vragen hebben over onze manier van behandelen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor ONDER ANDERE DEZE Behandelingen zijn wij er voor u: ■ Acné ■ Pigmentvlekken ■ Definitief ontharen ■ Rosacea ■ Gel Color OPI ■ en nog veel meer...

Ga naar de website voor meer info of maak meteen online een afspraak.

Wij adviseren u graag!

Ambachtstraat 1 Kerkdriel 0418-635190 info@purity.nu www.purity.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).