bruisende zaken

Kennismaken en wat  u mag verwachten

Kennismaken en wat u mag verwachten

01-11-2023

Gratis informatiegesprek

In dit informatie- en kennismakingsgesprek van circa een uur zal ik u uitleggen hoe het mediationproces verloopt met de bijbehorende speregels en wat ik voor u kan betekenen. Natuurlijk komen de concrete kwesties die spelen aan de orde, waardoor ik me een globaal beeld kan vormen en u al antwoorden krijgt op de meest prangende vragen. Vervolgens vertel ik wat er belangrijk is in uw situatie.

Tevens is het een kennismaking met mij. Van belang is dat u zich prettig voelt aan de mediationtafel en dat er een klik ontstaat met mij als mediator. Ook zal ik u een kostenindicatie geven. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

“Ik ben Diane van Heeswijk, MfN-registermediator bij Convenu. Ik help ex-partners als scheidings-bemiddelaar op een respectvolle manier een punt te zetten achter hun relatie. Ik sta hierbij voor professionaliteit, maatwerk en menselijkheid.”Gratis informatie gesprek Kijk op de website“We voelden ons beiden meteen op ons gemak bij het eerste kennismakingsgesprek en dat gevoel is gedurende het hele mediation traject gebleven...” ANONIEM

Locaties: Beerseweg 11, Oirschot • Petrus Dondersplein 8-D, Sint-Michielsgestel | 073 7470 059 | info@convenu.nl | www.convenu.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).